Auto wrappen

Auto wrappen

Behandeling:

- Pro handwas voorbereiding + lak decontaminatie
- Kleien van het lak oppervlak om alle vervuiling te verwijderen
- Zonodig een lichte polijstbehandeling en ontvetten
- Behandeling van het hele exterieur met de hoogste kwaliteit folie, aangebracht d.m.v. de nieuwste aanbrengmethoden en -technologie.
- Aanbrengen van vinylfolie kit spray
- Als optie bieden wij een beschermende coating voor de gewrapte delen voor €190 incl. BTW. De folie is dan extra beschermd.

Optie: Gratis haal- & breng service voor uw auto!

Aanbeveling: Deze service wordt alleen aanbevolen voor auto's zonder oneffenheden in de carrosserie. Als u de kleur van uw auto wil veranderen zonder overspuiten van de carrosserie, wordt deze service aanbevolen voor uw auto. Op die manier blijft de originele lak van uw auto veilig en beschermd onder de nieuwe vinyl wrap.

Onderhoud: Maandelijkse Pro handwas behandeling voor een optimaal resultaat en behoud van hoge onderhoudskwaliteit van uw auto. In het geval van schade kan de beschermende folie per paneel worden vervangen. U vindt deze optie onder de aanvullende services. 

Belangrijk: Deze service omvat geen reparatie van deuken of overspuiten van de lak aan de buitenkant. Alle startprijzen op Carpix.nl zijn gebaseerd op kleine tot middel grote auto's.

Voorlopige prijs: Voor meer zekerheid over de prijs en om te bekijken of uw auto deze service technisch nodig heeft, bieden we een eerste prijsinschatting. Deze is gebaseerd op 1 duidelijke foto van ieder probleemgebied, die u bij uw specificatie instuurt. U kunt deze uploaden bij de volgende stap van uw boeking bij carpix.nl.Ga terug naar diensten

Professioneel advies nodig?

U kunt ons bellen voor meer informatie: iedere werkdag van 9:00 to 17:00.

035 78 59 532
info@carpix.nl