Contact opnemen

Adres

Eemnesserweg 64A,
1271 LW Huizen

Telefoon

035 78 59 532

FAQ

Heeft u vragen?

Alle Carpix werkplaatsen en partners gebruiken de best beschikbare producten. Zo garanderen we hoogste kwaliteit service voor de hoge kwaliteit die uw auto verdient.

We garanderen dat alleen de hoogste kwaliteit service goed genoeg is voor uw auto. Als u de juiste behandeling kiest, garanderen we 100% tevredenheid met het resultaat.

Bij al onze prijzen is de beste kwaliteit service inbegrepen, met daarnaast gratis professionele deur-tot-deur haal- en brengservice van Carpix.
Voor de Carpix boeking krijgt u een voorlopige prijsopgave. De prijs wordt bevestigd nadat uw auto is geïnspecteerd door de service expert wanneer uw auto wordt opgehaald.
Voor een boeking bij Carpix is een aanbetaling van €395,- nodig. De betaling kunt u online voldoen. Het resterende bedrag wordt afgerekend bij het ophalen van uw auto.
De aanbetaling kunt u terugkrijgen, tenzij u uw boeking te laat afzegt of de boekingsdatum te laat wil wijzigen. In dat geval kan het bedrag worden ingehouden als vergoeding van de afhaalservice. Deze regeling is er vooral om onze unieke deur-tot-deur service mogelijk te maken, die een grote investering vraagt van onze bedrijfsmiddelen.

Voor uw boeking krijgt u een schatting van de data voor ophalen en afleveren. U wordt hierover geïnformeerd en u dient deze te bevestigen. U krijgt dan nog een bevestiging van de afleverdatum wanneer uw auto klaar is voor aflevering bij u thuis.

Het carpix hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en open voor bezoek op afspraak tijdens kantooruren. De workshop partners behoren tot de beste van Nederland en zijn gespecialiseerd in het verrichten van de meest uiteenlopende hoge kwalitatief onderhoud en cosmetische services voor uw auto.

U kunt ons alleen bellen voor meer informatie over onze services. Het boekingsproces verloopt geheel via de carpix.nl website.