Velgen coaten (set van 4)

Velgen coaten (set van 4)

Autovelgen hebben veel te verduren. Remstof is agressief en hecht zich vast op iedere velg. U merkt dat velgen wassen niet de leukste klus is en echt schoon worden ze nooit. Steeds vaker laten klanten hun velgen behandelen met een hittebestendige glascoating. Hierdoor hecht vuil minder snel aan de velgen en worden ze met een simpele wasbeurt weer schoon!

De harde glascoating met een sterk moceculaire structuur die een langdurige laag creëert. Deze coating is hittebestendig tot 1300 C – genoeg om de wielen te beschermen tegen gloeiend remstof.

Optie - Remklauwen coaten voor €120 incl.btw. 

Onderhoud: Jaarlijkse behandeling wordt aangeraden voor een optimaal resultaat en behoud van hoge onderhoudskwaliteit van de coating en uw auto. In geval van schade kunnen delen ook afzonderlijk van elkaar worden behandeld.

Voorlopige prijs: Voor meer zekerheid over de prijs en om te bekijken of uw auto deze service technisch nodig heeft, bieden we een eerste prijsinschatting. Deze is gebaseerd op 1 duidelijke foto van ieder probleemgebied, die u bij uw specificatie instuurt. U kunt deze uploaden bij de volgende stap van uw boeking bij carpix.nl.Ga terug naar diensten

Professioneel advies nodig?

U kunt ons bellen voor meer informatie: iedere werkdag van 9:00 to 17:00.

035 78 59 532
info@carpix.nl